Masážní olej s jojobovým olejem.
Jojobový olej je lisován ze semen stálezeleného divoce rostoucího keře původem z jihozápadní části USA a Mexika. Je nesmírně příznivý pro pokožku, kterou chrání v nepříznivém počasí, proti UV záření, mírní zánětlivé potíže při artritidě.
Ideální k ošetření rozpraskané pokožky, mírní kožní obtíže - ekzémy, tvorbu lupů, akné, protože brání nadměrné produkci kožního mazu. Čistý neparfemovaný jojobový olej je vhodný i pro kosmetické masáže obličeje a dekoltu. Doporučujeme pro masáže v těhotenství.
Obsah: 180ml
|